Vegan Protein Pea And Rice- 500 g

Vegan Protein Pea And Rice (Izolat proteina graška i pirinča) - 500 g


Nutriversum

Cena:

 

2.100,00 RSD

Kompleks proteina pirinča i graška

Ovaj proizvod je namenjen osobama koje imaju potrebu za povećanim unosom proteina intolerantnim na laktozu i mlečne proteine, vegetarijancima i veganima, kao i svima koji žele da povećaju unos proteina biljnog porekla u svakodnevnoj ishrani. Ovaj proteinski proizvod je odličan izbor za svakoga ko se bavi sportom, rekreativno ili profesionalno, ko želi da poveća mišićnu masu, i ko ima poseban režim ishrane (dijete za smanjenje ili povećanje mase).

Preporučena doza obezbeđuje 22 g proteina sa smanjenim sadržajem ugljenih hidrata i masnoća i predstavlja idealno rešenje za one koji iz bilo kojeg razloga ne mogu da konzumiraju protine surutke ili uopšte proteine životinjskog porekla.

Proteini omogućavanju pravilan rast, razvoj i održavanje ne samo mišićne mase, nego i koštane strukture (potvrđuje European Food Safety Agency (EFSA) i European Commission (EC)).

Rice and Pea Complex Protein predstavlja:

- 100% biljni proteinski izvor
- visok sadržaj proteina (22 g)
- ne sadrži laktozu
- ne sadrži surutku
- veganska formula
- visok sadržaj biljnih vlakana
- praktično pakovanje

Rice and Pea Complex Protein se lako priprema i može se nabaviti u dva ukusa: čokolada i vanila.

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Pomešati 1 dozu (30 g praška) sa 250 ml hladne vode. Napitak koristiti jednom dnevno i to: u danima treninga, napitak uzimati do 30 minuta posle treninga, u danima kada nema treninga, napitak popiti odmah nakon buđenja.