Soy Protein Isolate Vege- 390 g
Novo

Soy Protein Isolate Vege (Izolat proteina soje) - 390 g


OstroVit

Cena:

 

1.590,00 RSD

*Za ovaj proizvod ne važe dodatni popusti.
OstroVit Soy Protein Isolate Vege je najkvalitetniji izolat sojinog proteina koji sadrži čak 90% proteina. Namenjen je osobama koje žele da dopune svoju svakodnevnu ishranu kvalitetnim proteinima. Proteini doprinose rastu mišićne mase i pomažu u njenom održavanju. Takođe pomažu u održavanju zdravih kostiju. OstroVit Soy Protein Vege obezbeđuje:

- 700 g proteina po pakovanju i 30 g po porciji
- proteinski izolat visoke čistoće - do 90%
- proteinski prah veoma dobre rastvorljivosti

OstroVit Soy Protein Isolate Vege je dodatak ishrani koji doprinosi rastu mišićne mase i pomaže u njenom održavanju. Ostrovit je namenio ovaj proteinski izolat i svim sportistima, bez obzira na sport. Posebno se preporučuje u periodu izgradnje mišićne mase. Može se koristiti tokom naprednog treninga, ali i kao deo svakodnevne ishrane za dopunu nutritivnih vrednosti. OstroVit Soy Protein Isolate Vege karakteriše:

- visok sadržaj proteina
- bogat izvor aminokiselina razgranatog lanca (BCAA)
- anaboličko dejstvo – pomaže u izgradnji čiste mišićne mase i ubrzava regeneraciju, naročito u periodu izgradnje mišićne mase
- antikataboličko dejstvo – sprečava razgradnju mišića
- brz dotok energije
- pogodan izvor proteina za sve vrste sportova

Laboratorijski dokazan kvalitet

Radi zdravlja naših kupaca, proizvodi koje proizvodimo redovno se testiraju u nezavisnoj akreditovanoj laboratoriji kako bi se osigurao i održao najviši kvalitet.

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Rastvoriti jednu porciju proizvoda (30 g, 2,5 merice) u 300-350 ml vode i izmešati u šejkeru. Popiti jednu porciju dnevno, nakon treninga.