Bulgarian Tribulus- 90 kapsula
Rasprodato

Bulgarian Tribulus - 90 kapsula


Ultimate Nutrition

Cena:

 

3.250,00 RSD

*Za ovaj proizvod ne važe dodatni popusti.
Bulgarian Tribulus je najkvalitetniji prirodni stimulator testosterona rađen po originalnoj zaštićenoj tehnologiji koja vam garantuje najveću iskoristljivost i produktivnost saponina. Tribulus Terestris je biljka koja se tradicionalno koristi za širok spektar zdravstvenih problema,seksualne disfunkcije kao i za poboljšanje atletskih performansi. Tribulus Terestris nije hormon, već deluje na povećanju prirodnih nivoa testosterona.

Testosteron pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstinu i gustinu, istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju. Podstiče celokupan metabolizam, što dovodi do bržeg sagorevanja telesnih masti. Podstiče sintezu proteina i rast nove mišićne mase.

Tribulus je u stanju da podigne od 40 do 100% nivo prirodnog testosterona u organizmu, bez neželjenih efekata. Dokazano je da Tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utiče na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utiče i na pozitivni kvalitet sperme (u mnogim slučajevima poboljšava pokretljivost i održivost spermatozoida).

U narodnoj medicini Tribulus se koristi kao sredstvo za regulisanje rada jetre, bubrega, kardiovaskularnog sistema, jača srčani mišić i ubrzava oporavak posle povreda . Praktikovan je i kao antiseptik i blagi diuretik. Tribulus raste u nekim delovima Evrope, Azije, Amerike, na našim prostorima je poznat kao biljka Babin zub.

Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača tegova zbog svog značaja na jačanje tetiva i dobijanja na snazi i mišićne mase prirodnim putem.

Ko treba da koristi Bulgarian Tribulus?

- Posle 30 godina muškarcima opada nivo testosterona, to često rezultira melanholijom, gubitkom energije, gojenjem u predelu stomaka, padom libida, promenama raspoloženja… Ukoliko ste primetili ove simptome osvežite svoj prirodni testosteron korišćenjem Bulgarian Tribulusa koji će uticati na snažno samopouzdanje i bolje raspoloženje.
- Bulgarian Tribulus ima sjajne efekte u dobijanju čiste mišićne mase, povećava izdržljivost, snagu, pa se prepručuje u mnogim sportskim disciplinama kao što su borilačke veštine, bodibilding, crossfit…
- Preporučuje se u lečenju slabe pokretljivosti sprematizoida, erektilne disfunkcije

Koji su neželjeni efekti?

Neželjeni efekti nisu primećeni. Vrlo mali procenat korisnika je osetio nervozu u stomaku ili blagu mučninu, u tom slučaju se savetuje uzimanje uz obrok. Ukoliko osetite da vam ometa san uzimajte ga 6 sati pre spavanja.

Pakovanje: 90 kapsula.
Preporučena upotreba: 1 do 2 kapsule dnevno u trajanju 6-8 nedelja, a zatim ako želite možete ponoviti ciklus. Neki sportisti ga koristite sat vremena pre treninga. Pre korišćenja konsultovati stručno lice.