SHOT PWO (ẞ-Alanine, AAKG, Citruline, Coffeine) Citrus-Lime- 80 ml

SHOT PWO (ẞ-Alanine, AAKG, Citruline, Coffeine) Citrus-Lime - 80 ml


OstroVit

Cena:

 

200,00 RSD

OstroVit Pre Workout Shot je profesionalni pre-workout negazirani napitak koji sadrži beta-alanin, L-arginin alfa-ketoglutarat, citrulin-malat i kofein, čije je dejstvo zasnovano na sinergijskom delovanju ova četiri komplementarna aktivna sastojka, koji će učiniti vaš trening još boljim i intenzivnijim.

- 80 ml proizvoda obezbeđuje 4 doze u jednoj bočici
- izuzetan i osvežavajući ukus citrusa i limete
- bez dodatog šećera ili masti

OstroVit Shot je snaga i energija u komprimovanom obliku. Sadrži kompleks najefikasnijih sastojaka koji povećavaju izdržljivost, koncentraciju, mišićnu napumpanost i omogućavaju bolji i intenzivniji trening.

OstroVit Shot karakteriše jedinstvena, intenzivna i aromatična aroma citrusa i limete koja, pored prijatnog osvežavaućeg ukusa daje nagli porast energije i omogućava maksimalne performanse:

- izrazitu napumpanost mišića
- izoštrava fokus i koncentraciju
- povećava izdržljivost i snagu
- daje nagli skok energije i produženi efekat energetskog naboja

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Jednu porciju (20 ml - 4 kafene kašičice) konzumirati 3 puta dnevno uz obrok. Jednokratni unos beta-alanina u količini većoj od 800 mg može dovesti do neželjenih efekata (peckanje, ukočenost). Preporuka je da ukoliko se u pojedinačnoj porciji konzumira 800 mg beta-­alanina napravi pauza od najmanje 3 sata između pojedinačnih porcija proizvoda. Proizvod je namenjen osobama sa povećanom fizičkom aktivnošću. Ne prekoračiti 3 porcije u toku dana. Talog je prirodna pojava. Promućkati pre upotrebe. Kada se proizvod otvori, čuvati ga u frižderu i upotrebiti u roku od 48 sati.

PAŽNJA!

Proizvod sadrži kofein. Ne preporučuje se deci, trudnicama ili dojiljama (sadržaj kofeina: 300 mg u dnevnoj dozi proizvoda).

Peckanje ili blagi osećaj peckanja po celom telu nastaje zbog beta-alanina, koji izaziva paresteziju. To je prirodna reakcija tela na visok sadržaj ovog aktivnog sastojka, koji neki smatraju prednošću i dodatnim motivacionim podsticajem.