Reishi Vege- 60 kapsula
AKCIJA -20%

Reishi Vege - 60 kapsula


Ostrovit

Cena:

2.400,00 RSD

1.920,00 RSD

OstroVit Reshi Vege je dodatak ishrani u obliku fino mlevenog ekstrakta tela lekovite gljive Ganoderma lucidum, poznate pod imenom reiši. Više od dve hiljade godina reiši je cenjen zbog svojih opuštajućih svojstava i sposobnosti da pojača imunitet i funkcije vaskularnog sistema. Ako se redovno koriste, reiši pečurke mogu pozitivno da utiču na jačanje imunološkog sistema i da zaštite organizam od kardiovaskularnih bolesti.

Jedno pakovanje OstroVit Reshi Vege obezbeđuje 60 dnevnih doza. Jedna kapsula sadrži čak 600 mg ekstrakta, od čega 40% (240 mg) čine polisaharidi. Pozitvni efekti suplementacije reiši lekovitom gljivom:

- prirodni imunitet, zahvaljujući beta-glukanu koji sadrži, reiši može da poveća broj belih krvnih zrnaca tako da pripremi i stimuliše organizam da se bori protiv bolesti. Zbog toga je ovaj dodatak ishrani najbolje uzimati u jesen i zimu.

- podrška kardiovaskularnom sistemu reiši može da snizi krvni pritisak, što predstavlja prirodni način za prevenciju bolesti kardiovaskularnog sistema.

- veganska formula pošto ovaj suplement nema sastojke životinjskog porekla, mogu ga koristiti vegetarijanci i vegani.

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Odrasli 1 kapsula dnevno uz jelo.