Choline & Inositol- 90 tableta

Choline & Inositol - 90 tableta


OstroVit

Cena:

 

1.200,00 RSD

Holin i inozitol su deo vitamina B kompleksa, podržavaju rad nervnog sistema i učestvuju u metabolizmu masti i holesterola.

Aktivni sastojci

Holin - je prirodna komponenta većine životinjskih tkiva. Njegovo prisustvo u telu obezbeđuje pravilnu strukturu mozga. Holin prelazi krvno-moždanu barijeru i deluje kao transmiter nervnog sistema. Učestvuje u metabolizmu masnih kiselina.
Inozitol - javlja se u ćelijskim membranama. Odgovoran je za pravilno funkcionisanje neuro-transmitera. Senzibiliše receptore na serotonin, čime oslobađa osećaja stresa. Pored toga, podržava metabolizam masti i holesterola.

Osobine sastojaka:

SAVRŠENA KOMBINACIJA SASTOJAKA - Holin i inozitol imaju sinergijsko dejstvo. Njihova mešavina će vam omogućiti da postignete mnogo bolje rezultate nego u slučaju korišćenja samo jednog od njih.
PODRŠKA NERVNOM SISTEMU - Podržavaju funkcionisanje mozga, olakšavaju pamćenje i učenje i poboljšavaju koncentraciju. Takođe utiče na opšte blagostanje i kvalitet sna.
ZDRAVLJE JETRE - Kombinacija holina i inozitola može regulisati nivo holesterola u krvi, podržati metabolizam masnih kiselina i detoksikovati organizam.
EKONOMIČNO - OstroVit holin + inozitol je dostupan u obliku tableta koje se lako gutaju. Jedno pakovanje dovoljno je za tri meseca redovnog korišćenja.

Preporučena doziranje i način upotrebe: 1 tableta dnevno.

Napomena: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ne koristite proizvod kao zamenu za raznovrsnu ishranu. Deca, trudnice i dojilje ne treba da uzimaju ovaj proizvod, osim po upustvu lekara. Držati van domašaja dece.