Horse Power- 225 g

Horse Power - 225 g


Ultimate Nutrition

Cena:

 

4.550,00 RSD

*Za ovaj proizvod ne važe dodatni popusti.
Kao kompanija koja stvara vrhunske suplemente za postizanje najboljih mogućih rezultata, Ultimate Nutrition deli moto šampiona da je dovoljno dobro samo ono što je najbolje. Pažljivo smo pratili nova dostignuća u području trenažne suplementacije, odabrali ona najvrednija i ugradili ih u Horse Power X - potpuno nov proizvod napravljen ne samo da danas bude za korak ispred, već da bude nadmoćan i u godinama koje dolaze. Suplementi se često prave tako da se uklope u određenu cenu, ali to znači zakidanje na sastavu, moći i kvalitetu. Za razliku od toga, mi smo u novi Horse Power X ugradili najnaprednije sastojke koji se danas mogu naći, znajući unapred da tako nećemo postići „privlačnost“ putem cene. Ali zato Horse Power X ima mnogo drugih, pravih aduta.
Prvi među njima je TORABOLIC – najnoviji biljni molekul koji je u 8-nedeljnoj studiji u kombinaciji sa treningom povećao mišićnu masu za 2,3 kg i snagu za 39%, dok je grupa koja je samo trenirala i nije uzimala Torabolic dobila 0,45 kg mišića i 22% u snazi. To je 5 puta više mišića i 2 puta više snage, što su bolji rezultati nego na primer kod bilo kog prirodnog stimulatora testosterona. Anaboličko dejstvo Torabolica u startu daje novom Horse Power X nedostižnu prednost u odnosu na ostale pretrenažne formule.
BETA ALANIN I KREATIN - najznačajniji trenažni sastojci, u punim efektivnim dozama.
KETONI MALINE - ova fascinantna nova grupa sastojaka je hit u svetu zbog uticaja na termogenezu. U Horse Power X zajedno sa kofeinom, vitaminima B grupe i tirozinom čini moćan kompleks za povećanje energije i sagorevanje masti, kao i efikasno pretvaranje ugljenih hidrata u energiju i održanje mentalne snage i koncentracije pri dugotrajnim iscrpljujućim naporima, a sve to bez potrebe za upotrebom psihoaktivnih supstanci.

Preporučena upotreba: Popiti dva serviranja dnevno (jedno serviranje je jedna porcija rastopljena u čaši vode). Horse Power se uzima maksimalno 12 nedelja, a posle toga se pravi pauza od 4 nedelje.