Nitric Fuel Tabs- 90 tableta
Rasprodato

Nitric Fuel Tabs - 90 tableta


Twinlab

Cena:

 

2.950,00 RSD

Tokom intenzivnijih i težih fižičkih napora, česta je pojava da mišići otkažu pre kraja treninga. To se dešava zbog nedostatka jednog od limitirajućih faktora za snagu i izdržljivost mišića - kiseonika. Što se brže kiseonik i energetski nutrijenti ubace u mišićne ćelije, to one mogu da proizvode više energije i snage. U takvim slučajevima potreban je azotoksid, čije stvaranje omogućava Nitric Fuel®. On otvara fiziološke prolaze za protok materije, ubrzavajući dotok kiseonika i krvi bogate nutrijentima u mišiće. Ovaj proces omogućava mišićima da se napregnu i opterete do maksimuma. Takođe, poboljšava njihovu prokrvljenost, pa daje efekat definisanosti i napumpanosti mišića.

Naučnici su azotoksid otkrili krajem 90-ih, kada su pokušavali da otkriju mehanizam po kome je arginin odgovoran za relaksaciju krvnih sudova i regulaciju njihovog tonusa, a time i smanjenje krvnog pritiska. Otkrili su da azotoksid ima kritičnu ulogu u poboljšanju cirkulacije, ali i u širokom spektru drugih fizioloških procesa, kao što su stimulacija rasta mišićne mase i snažna podrška imunološkom sistemu. Pri nedostatku azotoksida, rast mišića vidno se usporava.

Osnovu ovog revolucionarnog proizvoda čine beta-alanin i Power Pump kompleks (di-arginin malat, di-kreatin malat, citrulin malat, asparaginska kiselina, L-histidin), koji na prirodan način pospešuju sintezu azotoksida. Kombinacijom dejstva ovih sastojaka povećava se volumen mišićnih ćelija i postiže dodatna energija, snaga i izdržljivost, dok glicerin monostearat povećeva hidrataciju mišićnog vlakna. Svi ovi sastojci su ukonbinovani u jedinstvene dvoslojne tablete gde se jedan sloj otpušta i reaguje odmah po uzimanju dok drugi, sporo otpuštajući sloj, deluje u naredna 2 sata.

- sadrži jedinstvene dvoslojne tablete za produženu i intezivnu napumpanost i definisanost mišića
- brži protok krvi koja snabdeva ćelije kiseonikom i efikasniji dotok hranljivih materija
- beta-alanin za povećanje snage i izdržljivosti
- kreatin za energiju i duži i efektniji trening i maksimalno opterećivanje i iskorišćavanje mišića
- povećanje sinteze i raspoloživosti proteina
- brži oporavak i obnavljanje tkiva
- jačanje imuniteta
- ubrzava metabolizam glutamina i arginina

Preporučena doza i način upotrebe

6 tableta sa dl vode 30 minuta pre treninga. Ne uzimati više od 9 tableta dnevno.