Micellar Casein- 700 g

Micellar Casein - 700 g


OstroVit

Cena:

 

2.890,00 RSD

OstroVit Micellar Casein je dodatak ishrani koji sadrži micelarni kazein visokog kvaliteta. Kazein je sporodelujući protein koji snabdeva mišićno tkivo aminokiselinama i pruža osećaj sitosti duži vremenski period. Zato je idealan za unošenje uveče jer obezbeđuje mišićima hranu tokom noći.

Kazein se često dodaje u proteinske komplekse koji sadrže brzodelujuće proteine, kao što je protein surutke, jer se tako dobija efekat produženog delovanja. On štiti organizam od kataboličkih procesa i do 12 sati i doprinosi razvoju i rastu mišićne mase, kao i koštane strukture. Dejstvo kazeina je naučno potvrđeno.

OstroVit Micellar Casein je namenjen svim vrstama sportista u čijoj ishrani je neophodan povećan unos proteina. Idealan je za periode nabacivanja mišićne mase i za dijete za redukciju masnih naslaga. Najbolje ga je uzimati u večernjim časovima, pred spavanje.

OstroVit Micellar Casein obezbeđuje:

- izvor kazeina visokog kvaliteta, odličnog ukusa čokolade i vanile sa niskim sadržajem masti i ugljenih hidrata
- 22,5 g (u jednoj porciji) proteina sa produženom apsorpcijom aminokiselina
- protein izuzetnog ukusa bez dodatog šećera
- snažan antikatabolički i istovremeno anabolički efekat sa dejstvom i do 12 sati
- suplement za uzimanje pre spavanja
- regeneraciju mišića
- olakšava mršavljenje

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Za pripremu proteinskog obroka rastvoriti jednu dozu (30 g = 3 merice) proizvoda u 200 ml vode ili mleka i promešati u šejkeru. U zavisnosti od potreba, piti jednu do dve doze dnevno.