Collagen Peptides- 200 g
AKCIJA -20%
+ POKLON

Collagen Peptides - 200 g


Nutriversum

Cena:

2.400,00 RSD

1.890,00 RSD

*Za ovaj proizvod ne važe dodatni popusti.
Peptidi kolagena (kratki lanci aminokiselina) su veoma mali delovi proteina iz kolagena životinjskog porekla. Kolagen je protein veoma zastupljen u ljudskom organizmu čija se količina smanjuje sa godinama, zbog čega se smanjuje elastičnost i ograničava funkcija zglobova, hrskavice i kostiju, a koža i kosa gube na sjaju i postaju krti i isušeni.

Zato je neophodno unositi ga dodatno u obliku dijetetskih suplemenata kako bi se barem delimično nadomestio njegov gubitak. Cilj je da se održi elastičnost vezivnog tkiva i uspori proces njegovog starenja. Kolagenski peptidi podržavaju zdravu funkciju zglobova, oporavak mišića, podstiču metabolizam hranljivih materija, poboljšavaju varenje.

Goveđi kolagen Nutriversum Collagen Peptides Unflavored u prahu je formula bez ukusa i mirisa koja može da se uključi u bilo koju vrstu ishrane, kako uz jela, tako i uz napitke.

Peptidi kolagena nastaju razbijanjem kolagenskih proteina na manje delove. Oralna primena kolagena može da doprinese gomilanju kolagena u koži i hrskavici, što je od velikog značaja za poboljšanje kod nekih stanja kože, zglobova, hrskavice i ligamenata.

Peptidi kolagena, pored toga što mogu da budu korisni za očuvanje zdrave funkcije zglobova i kože u procesu starenja, mogu da umanje bolove kod osteoartritisa. Koristan je kod osteoporoze, krtih noktiju i kose, oslabljene mišićne mase.

Dejstva kolagena na organizam:

- za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata
- revitalizaciju kože lica i tela
- obnavljanje vezivnih tkiva i ubrzavanje zarastanja rana
- stvaranje čiste mišićne mase
- usporavanje opadanja i jačanje kose
- za povećanje kvaliteta i jačanje noktiju
- kao podrška sagorevanju masti i smanjenju celulita
- kao suplement sa izuzetno brzom i potpunom apsorpcijom

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Pomešati u ručnom ili električnom šejkeru sadržaj 1 dozne merice (~10 g praška) sa 200 ml hladne vode ili napitka po izboru. Napitak uzimati uz poslednji obrok ili pre spavanja.

Dozna merica se nalazi u pakovanju. Za precizno merenje doze, koristiti digitalnu vagu.