BCAA 6000 Nutrex- 30 doza
Rasprodato

BCAA 6000 Nutrex - 30 doza


Nutrex

Cena:

 

2.890,00 RSD

Supergorivo za mišiće
BCAA (aminokiseline razgranatog lanca) predstavljaju najbolje "gorivo" za vaše mišiće. Ono što ih čini posebnim jeste da, za razliku od drugih aminokiselina, ulaze direktno u mišiće nakon konzumacije. Zato se uzimaju neposredno pre, tokom ili posle treninga. Tako unete BCAA aminokiseline:
- povećavaju mišićnu snagu
- povećevaju izdržljivost
- redukuju zamor i bolne upale mišića

Podstiču mišićnu funkciju i ubrzavaju oporavak
Sa svakom dozom BCAA aminokiselina u organizam unosite 6 g aminokiselina L-leucina, L-izoleucina i L-valina u međusobnoj razmeri 2:1:1. Pored gradivne funkcije, BCAA aminokiseline direktno u mišićima započinju proces regeneracije i oporavka.

BCAA 6000 se nudi u dva izuzetno osvežavajuća ukusa – voćni punč i lubenica.

Celodnevni rast mišića i danima kada se ne trenira
I u danima bez treninga mišići nastavljaju da se razvijaju zahvaljujući unosu BCAA. Zato je idealno koristiti BCAA 6000 kao svakodnevno dodatak ishrani.

Preporučeno doziranje i način upotrebe
Danima kada se trenira, sadržaj 1 dozirne merice rastvoriti u 250-300 ml hladne vode i konzumirati neposredno pre, tokom ili posle treninga. Zbog trenutnog delovanja, BCAA je najbolje uzimati u vreme treniga tako što se mogu dodati u tečnost koja se koristi tokom treninga. Danima bez treninga konzumirati u bilo koje doba dana ili večeri.

Konzumiranje 1-2 doze BCAA dnevno daje optimalne rezultate u razvoju mišića i njihovom oporavku.