Mass Fusion- 7,26 kg
Rasprodato

Mass Fusion - 7,26 kg


Nutrabolics

Cena:

7.790,00 RSD

5.840,00 RSD

Mass Fusion™ je najpotpuniji gainer namenjen onima koji žele da za kratko vreme značajno povećaju masu. Obezbeđuje visok nivo aminokiselina neophodnih za proteinsku sintezu i mišićni rast bez unošenja beskorisnih nehranljivih materija, kojima gaineri obično obiluju. Pakovan je u veliko ekonomično pakovanje, koje obezbeđuje preko 7 kg najkvalitetnijih sastojaka.

Mass Fusion™ ima takav profila aminokiselina, da tokom 8 sati može da hrani mišiće kontinuirano. Njih obezbeđuju brzoapsorbujući proteini, kao što je izolat proteina surutke, i sporoapsorbujući micelarni kazein.

Formula snabdeva organizam najkvalitetnijim kompleksnim ugljenim hidratima u zaštićenoj WaxyBolic™ matrici sa kontinuiranim oslobađanjem, koja stabilizuje protok insulina, povećava glikogenske zalihe i istovremeno mišićni volumen.

Duži i teži trening sa većim težinama i više ponavljanja omogućava, pored kvalitetnih ugljenih hidrata, i kreatin kompleks CEO™ (monohidrat, etil-estar i orotat) u kombinaciji sa SuperFats™ sagorevačima masti, koji obezbeđuju dodatnu energiju i daju izrazitu mišićnu definiciju, jer su odličan izvor energije neophodne za mišićne kontrakcije (CLA, MCT) i prirodno stimulisanje lučenja testosterona.

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Razmutiti sadržaj 3 merice proizvoda u 3-6 dl hladne vode ili mleka, u zavisnosti od željene gustine. Uzimati 2 puta dnevno po 1 mericu, ujutro uz doručak i u toku dana.