Hemodrene For Her- 60 tableta
Rasprodato

Hemodrene For Her - 60 tableta


Cena:

 

3.520,00 RSD

Strategija: gubitak masti kod žena
Ova formula, koja sadrži 100% brazilski asaji (Acai), objedinjuje u samo jednoj tableti sve poznate sagorevače masti. Njeno dejstvo se zasniva na očuvanju telesnih potencijala i energije i njihovoj aktivaciji. Ovo je trenutno najbezbednija i najefikasnija naučno zasnovana formula sagorevača masti na tržištu. Brazilski asaji, kako to potvrđuju brojne studije, ima jaka antioksidantska svojstva i bogat je aminokiselinama i omega 3 masnim kiselinama.

Taktika: 6 u 1 - bolji metabolizam nutrijeneta
Sastoji se od 6 zaštićenih mešavina veoma efikasnih sagorevača masti sa sinergijskim dejstvom. Sastojci su najvišeg kvaliteta i standarda, a njihova je efikasnost potvrđena jednom dvanaestonedeljnom studijom koja ukazuje na skoro 100% veće gubljenje masti od kontrolne grupe. Pored aktivatora metabolizma, sadrži jedinstvene zaštićene matrice: InsuLean K™, Neurogenic™, DiuBolic™ i NutraFemme™, koji deluju na protok insulina, kontrolu gladi i apetita, povećavaju dotok i iskorišćenost nutrijenata, mentalni fokus i koncentraciju i podstiču izbacivanje viška tečnosti iz organizma.

Suština: sagorevanje masti i mišićna definicija
o Kompleks za smanjenje telesne mase i metabolizam masti sadrži biljnu mešavinu čiji je osnovni sastojak ekstrakt lista manga (Mangifera indica). To je fenolni antioksidant koji drastično smanjuje nivo šećera u krvi. Ukoliko je nivo šećera previsok (kao kad jedemo hranu koja sadrži previše ugljenih hidrata), organizam smatra da je količina energije koju je dobio dovoljna i prestaje da sagoreva masti i počinje da ih skladišti i čuva u obliku sala.
o Inferno™ termogena matrica podstiče sagorevanje kalorija i masti, a istovremeno smanjuje osećaj gladi i apetit.
o InsuLean K™ kontroliše protok insulina. Sadrži K-R-alfa lipoinsku kiselinu, biljne ekstrakte i dr., održava zdrave nivoe šećera u krvi, obezbeđuje skladištenje hranljivih sastojaka i pravilan metabolizam ugljenih hidrata.
o sinergijska matrica za poboljšanje mentalne fokusiranosti i koncentracije olakšava trening i poseban režim ishrane. Njeni sastojci utiču na formiranje neurotransmitera i zaštitu od stresa.
o biljna mešavina DiuBolic™ pomaže organizmu da se reši prekomerne tečnosti koja se nakuplja ispod kože i smanjuje vidljivost mišićne definicije.
o matrica za cirkulaciju je biljna mešavina koja povećava protok hranljivih materija.
o NutraFemme™ je biljna mešavina protiv starenja i za lepši izgled kože. Sadrži kelp, ulje noćurka i druge biljke bogate omega 3-6-9 masnim kiselinama, biotin i dr. Koži daje svež i odmoran izgled, sprečava njeno isušivanje i usporava starenje.

Osnovne karakteristike
- efektniji metabolizam
- mišićna definicija
- snažan efekat sagorevanja masti
- povećanje energije i iskoriščenost ugljenih hidrata
- bolja definicija i vaskularnost
- mentalni fokus i koncentracija
- svežiji i lepši izgled kože

Preporučeno doziranje i način upotrebe
U početku: 1 tableta dnevno. Kasnije, danima kada se trenira: 1 do 2 tablete 30-45 min. pre treninga sa 2,5 do 3,5 dl vode, danima bez treninga: 1 tableta pre doručka i 1 tableta uz ručak.